56 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës

Janë 56 pacientë me COVID-19, duke u trajtuar në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës.

Spitali njofton se 37 pacientë janë në oksigjenoterapi, 2 në CPAP dhe 10 në gjendje më të rëndë.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, ka njoftuar se të hënën në Pejë janë regjistruar 27 raste pozitive me COVID-19.

SHARE