Qeveria merr vendim: Shkollat mbyllen me 18 dhjetor dhe hapen pas një muaji

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avudullah Hoti, sot në një konferencë për media ka folur rreth menaxhimit të pandemisë së Covid19 në vend,

Hoti ka thënë se me sugjerim të IKSHPK-së masat e njejëta do të jenë në fuqi. Ndërsa shtoi se ky gjysmëvjetor shkollor do të mbaroj më 18 dhjetor dhe do të filloj më 18 janar.

“Jemi në rrugë të mirë për t’u furnizuar me vaksinën Covid 19, një numër më të madh të tyre.

Në funksion të menaxhimit të pandemisë, jemi dakorduar që ky gjysëm dhejtor të përfundoj me 18 dhjetor, I lus shkollat komunat që të përmbyllin planin mësimor më 18 dhjetor dhe të filloj më 18 janar”, tha ai.