4 kandidatët për kryetar të Klinës, në një tryezë të përbashkët me 10 tetor

Me 10 tetor nga ora 13:00 – 14:30 në Shtëpinë e Kulturës në Klinë do të mbahet tryeza “Pritjet e qytetarëve nga qeveria e ardhshme e Klinës”.

Në këtë tryezë do të jenë tē ftuar katër kandidatët për kryetar të Klinës, Zenun Elezaj nga AAK, Lulzim Dragidella nga Vetëvendosje, Besim Hoti nga LDK dhe Esat Raci nga PDK.

Ky aktivitet mbahet në kuadër të Aktivitet për Bashkëpunim në Komunitet, financuar nga USAID dhe përgatitur nga OJQ Zana.

Sponsor medial është Klina.info ku edhe do ta përcjellë Live këtë ngjarje

SHARE