34 pacientë të hospitalizuar me Covid-19 në Kosovë

Members of the University Clinical Center of Kosovo in protective gear walk past a sign reading "Ambulance For Coronavirus" at the University Clinical Center of Kosovo in Pristina on March 14, 2020. - Kosovo reported its first coronavirus (COVID-19) case on March 13, 2020, in a 22-year-old Italian woman and a 77-year-old Kosovar man, both recently returned from Italy. (Photo by Armend NIMANI / AFP)

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se 34 pacientë po trajtohen nga Covid-19.

Sipas njoftimit të ShSKUK-së, prej tyre 6 pacientë janë të konfirmuar me Covid-19 dhe 28 të tjerë post-Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 7 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive është duke u trajtuar 2 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

-Klinika Infektive, 2 pacientë

-Klinika e Pulmologjisë, 26 pacientë post-covid

-Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 2 pacientë

-Spitali i Prizrenit, 3 pacientë

-Spitali i Pejës,1 pacient.

SHARE