Gjobitet pasi nuk i kishte mbuluar targat e Serbisë

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka identifikuar një veturë me targa të Serbisë që nuk vendos strikera në targa.

Sipas njoftimit Policia pasi ka lokalizuar veturën, drejtuesit të saj i ka shqiptuar gjobë.

PK ka falenderuar qytetarët dhe mediat për bashkëpunimin.

Kosova dhe Serbia nga 4 tetori kanë filluar vendosjen e stikersave në target e automjeteve që kalojnë në territorin e njëra-tjetrës.

SHARE