Poliklinikës MedicAL në Klinë i bashkohet Kardiologu Dr. Lulzim Bashota

Dr. Lulzimi është mjek specialist me përvojë pune në diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve Kardiovaskulare.

Punon në Klinikën e Kardiologjisë Invazive në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës si Kardiolog intervent ( koronarografi dhe PCI). Poashtu punon në Spitalin Amerikan.
Dr. Lulzimi është pjesëmarres në shumë trajnime dhe kongrese me impakt Europian si në Londër, Paris etj.

Gjithashtu, është anëtar i shoqatës Europiane të Kardiologjisë!

Caktimi i terminit është obligativ!
Çdo të Merkurë dhe të Shtunë!

Për termine:
049888970

SHARE