Enis Zabergja paralajmëron “reduktime” gjatë këtij viti

Gjatë afatit kalimtar të dimrit, Enis Zabergja vendosi të bashkohet me skuadrën e KEK-ut.

Ai tashmë ka filluar punën me “eliktricistët” dhe premton se do të bëj shumë në pjesën tjetër të sezonit.

“Reduktime të mëdha ka me pas sivjet”, ka shkruar Zabergja.

Ish-futbollisti më i mirë në Kosovë te Kek-u u transferua nga Llapi. 

SHARE