3 raste me COVID-19 sot në Klinë !

Gjatë ditës së sotme 142 pacient të shëruar dhe 188 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, 3 prej tyre janë nga Klina !
Të prekuri në komunën tonë janë

1 Dush
1 Grabanicë