GËZIM “ROSONERI” NGA GJILANI, TIFOZI I ÇMENDUR QË SHITI SHTËPINË PËR MILANIN

Gëzim Ramadani është tifoz i çmendur i klubit futbollistik Milano. Ai e kishte shitur edhe shtëpinë e tij për klubin e tij të zemrës.

Gëzim Ramadani i cili njihet edhe si “Rosoneri” zgjohet, punon dhe jeton me ngjyrat kuq-e-zi.

Po ju sjellim artikullin e vitit 2012 për Tifozin e flaktë – Gëzim Ramadanit nga Gjilani.