Zhduket një vajzë në Klinë !

Donisa Milazim Berisha nga fshati Volljak i Klinës, 20 vjeqare është zhdukur !
Babai i saj tha për Klina.info se është larguar nga shtëpia ditën e premte të mëngjesit dhe më nuk është kthyer.
Vajza është me aftësi të kufizuara dhe nuk din as të flas mirë dhe as te shkruaj. Kërkon mdihmën tuaj !
Nr kontaktues i babait të vajzës 049604295