23 vjet nga rënia heroike e AvniZhabotës, nesër homazhe

Nesër është përvjetori i heroit Avni Zhabota, bëhen 23 vjet nga vdekja e tij.

Me ç’rast nga ora 10:00 do të mbahen homazhe tek varrezat e dëshmorëve në fshatin Grabanicë nga OVL UÇK, dega në Klinë me kryetar Hajdin Balaj.

Po ashtu dhe kryetari i Klinës, Zenun Elezaj do të jetë i pranishëm. Ku do të vendosen edhe kurora lulesh.

SHARE