Zyrtari i DKR-së në Klinë, Elmi Salihu, pati një aksident natyrorë tek Ujëvara e Mirushës

Shkuan në Ujëvarën e Mirushës për një aktivitet kulturor zyrtarët e DKR-së në Klinë, bashkë me ta edhe Elmi Salihu, i cili pësoi nga një shkëmb duke lëkundur një dru. Salihu e ka bërë vetë të ditur përmes rrjetit social Facebook

Postimi i tij:

Të Ujëvara e Mirushës në një aktivitet kulturor më shokë duke kaluar çastë shumë të bukura dhe ndodhi një aksident nga një shkëmb duke e lakuar një degë druri dhe për pak falë ZOTIT i shpëtova më të keqes dhe dua ti falenderoj koleget e mi që ishin prezent për ndihmën e tyre. Kujtim Millaku, Liridon Haxha, Kristina Lazri, Alban Gashi, Taulant Berisha dhe Rexhe Buqani që më dërgoj në Emergjencë në Klinë. Gjithashtu i falenderohem shumë sinqerishtë Drejtorit Të Administratës Komunale Binak Syla për përkrahjen e ti. Gjithashtu dhe stafi i qendrës Emergjente në Klinë që ishin shumë efikas në kujdesjen ndaj meje. Po ashtu edhe Kirurget në Pejë për ndërhyrjen që e kanë bërë ne tri pjesë të fytyrës. Kjo është jeta duhet të kemi besim në ZOT, ai është mbi të gjithë, fal ti unë sot jam prap ne ju, miq shokë vellëzer e motra respekt gjithëmone.