Zonja e parë e Gjermanisë Angela Merkel, uron Albin Kurtin për postin e kryeministrit!

Zonja e parë e Gjermanisë Angela Merkel, ka përshëndetur të gjithë popullin e Kosovës dhe e ka uruar Albin Kurtin për postin si kryeministër të Kosovës.

Ajo për një mediium gjerman, foli për përfundimin e zgjedhjeve të Kosovës që u mbajtën ditën e djeshme 6 tetorë 2019. Ajo në fjalën e parë e uroi kryeministrin e ri Albin Kurtin për postin e fituar.

Nga sot Kosova ka një frymëmarrje të re, Kosova me kryeministrin e ri mund të shkëlqejë në sfidat që i ka përpara. Ajo gjithashtu vazhdoi me shumë lëvdata për Albin Kurtin. Jaa V1’DE0:

Kam dëgjuar nga disa persona që Kurti është shumë i vendosur në gjërat që thotë, gjithashtu ai e don Kosovën me gjithë qënien e tij, u shpreh Angela Merkel për një mediium gjerman.