Zenun Elezaj dhe Fitim Bojaj në mesin e të ftuarve në manifestimin për 16 – vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, në New York

Dje në kryeqytetin e New Yorkut “Albany” u mbajtë manifestimi për shënimin e 16 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Në mesin e shumë politikanëve e intelektualëve dhe fytyrave publike që kontribuuan për Pavarësisë e Kosovës, mori pjesë edhe senatori kongresmen, ambasadori e 5 kryetar të komunave

Në mesin e kryetarëve ishte dhe Zenun Elezaj, si dhe imami i Klinës, Fitim Bojaj, i cili është edhe sekretar i BIK-ut në Klinë.
Ndryshe, Elezaj dhe Bojaj po qëndrojnë për një vizitë disa ditore në SHBA.//Klina info/