Xhafer Berisha dhe Gegë Lleshi po gjejnë kudo mbështetje

Lëvizja Vetëvendosje po tregon mobilizim në çdo pjesë pjesë të vendit.

Sot mbështetje VV-së i dhanë banorët e lagjës “Bytyçi” në Dogujevë.

Ata patën mundësi ta dëgjonin programin e VV-së dhe vizionin e kandidatit për deputet, Xhafer Berisha.

Berisha u zotua se do të jetë zëri i tyre i fuqishëm dhe do të punojë në të mirë të vendit.

Po ashtu bashkë me Berishën, ishte edhe kandidati për deputet në listën e VV-së nga Gjakova, Gegë Lleshi.

I njëjti falënderoj qytetarët për përkrahjen dhe ftoi ata të dalin masivisht në zgjedhje dhe ta votojnë Referendumin.