Në Gjykatën Speciale në Hagë do të vazhdojnë intervistimet e ish ushtarëve të UÇK-s

Gjykata Speciale pritet të vazhdoj të thërras në intervista ish pjestarët e UÇK-së, të premtën do të ketë ftesa të reja nga Gjykata ku rreth 10 individ do të ftohen në intervista. Në mesin e të ftuarve nuk do të ketë ndonjë emëra të njohur nga politika.

Sipas mediave serbe pritet që numëri i të intervistuarve të arrijë në 80 vetë por që nuk janë përmend emrat e atyre të cilët pritet të intervistohen.

Deri më tani të gjithë të ftuarit nga Gjykata Speciale në Hagë, janë paraqitë në gjykatë dhe i janë nënshtruar intervistës.