Vitia njofton: Nga 4 maji qytetarët do të mund të lëvizin më shumë dhe do të ketë hapje të këtyre bizneseve

Ministri i Shëndetësisë në detyrë Arben Vitia ka publikuar pak më parë masat e reaja që do të ndërmarrë qeveria e Kosovës për të kaluar në një normalitet të ri, duke thënë se nga 4 maji qytetarët do të mund të lëvizin më shumë, nga 1.5 orë në 3 orë. Kjo do të ndodh në  dy ndërrime, ka shtuar Vitia.

Ai tutje ka thënë se do të ketë edhe hapje të biznesve ndërtimtari dhe patundshmëri , tregti e autmjeteve pjesërisht, ajo me pakicë, riparimi, zyret e konsulencës me lista

SHARE