Vdes në një aksident mërgimtari nga Kosova

Ka vdekur aksidentalisht mërgimtari nga Kosova, Adem Buzhala.

Lajmi për vdekjen e tij është bërë i ditur nga familjarët e tij.

Për caktim të varrimit, ata kanë thënë që do të njoftojnë me kohë.

I riu kosovar ishte me qëndrim në Gjermani dhe me origjinë është nga komuna e Suharekës.