Vdekja e Pjetër Qunit ka tronditur gjithë qytetin e Klinës

Pjetër Quni papritur ka ndërruar jetë ditën e sotme.
Vdekja e tij ka tronditur të gjithë qytetarët në Klinë, ku edhe ishte i njohur për urtësinë dhe shoqërinë e madhe që kishte.

Petri ishte vetëm 41 – vjeç, kishte një lokal në qytet, ndërsa veçohej për sjelljet e tij të mira me të gjithë.
I ndjeri dyshohet se ka vdekur nga një sulm në zemër.
Për varrimin, familja do të njoftojë me kohë! /Klina info_