Vazhdon procesi gjyqësor ndaj Pjetër Shalës

Sot do të vazhdojë procesi gjyqësor ndaj Pjetës Shalës në Gjykatën Speciale në Hagë.

Kjo seancë pritet të zhvillohet me fillim nga ora 09:30 dhe të përfundojë rreth orës 16:00.

Krimet për të cilat akuzohet Shala dyshohet se u kryen përafërsisht midis 17 majit 1999 dhe 5 qershorit 1999, kundër personave që u mbajtën të ndaluar në fabrikën e metalit në Kukës (Shqipëri), që pretendohet se përdorej prej UÇK-së