Vazhdon procesi gjyqësor ndaj ish krerëve të UÇK-së

Sipas njoftimit, gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së pritet të vazhdojë edhe sot nga ora 10:00.

hotel-flower.com
Ndryshe, dëshmitari i mbrojtur W04444, i cili pretendohet se është arrestuar dhe keqtrajtuar nga pjesëtarë të UÇK-së gjatë periudhës përkatëse, ishte dëshmitari i 35-të i ZPS-së në gjykimin e Thaçit dhe të tjerëve, i cili kishte dëshmuar gjatë ditës së djeshme më 13 nëntor.

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së ka nisur më 3 prill, kurse të akuzuarit janë deklaruar të pafajshëm.