U shpërndan maska mbrojtëse dhe dorëza për minoritetet në Klinë !

Zyra për komunitete në komunën e Klinës, ka falënderuar drejtorin e shëndetësis Hekuran Sejdiu, qe po mbështet pakicat.
Postim i plot :

SHARE