Tre gjeneralë fotografohen tek ulliri qindravjeçar në Gllogjan

Daut Haradinaj së bashku me Sylejman Selimin dhe Agim Çekun, duket se kanë kaluar çaste të mira në Gllogjan.

Tre gjeneralët janë fotografuar tek ulliri qindravjeçar në këtë fshat.

Atyre iu ka bërë shoqëri edhe Luan Haradinaj, djali i ish-gjeneralit Shkëlzen Haradinaj.

Luani po ndjek hapat e babait.

Ai është pjesëtar i Ushtrisë së Kosovës

SHARE