Vidhen mbi 1 mijë bulona të hekurudhës në Volljakë të Klinës (VIDEO)

Janë vjedhur 1060 bulona të shtegut hekurudhor në Volljakë të Klinës.

Këto dyshohet se u morën ditë më parë.

Organet e rendit kanë nisur tashmë hetimet për rastin.

“Prokurori i Shtetit ka lëshuar autorizim që të identifikohen personi apo personat që janë të inkriminuar në këtë vepër penale dhe ndaj tyre të merren masat e nevojshme ligjore”, ka thënë Shkodran Nikçi, zëdhënës i Prokurorisë Themelore në Pejë. /

SHARE