Të dielën krejt Klina drejt Malishevës, në mbështetje të KF Dukagjinit

Në kuadër të Superligës së Kosoës, Java e 36-të, të dielën më datë 22 maj në KF Dukagjini do të përballet se mysafir me Malishevën.

Ky është postimi i klubit klinas në faqen zyrtare në FB:

Krejt KLINA, drejt Malishevës!
Java e fundit ne BKT-SUPERLIGË, na sjellë edhe një finale. Me fitore ose barazim sigurojmë edhe për një vit qëndrimin ne superligë.
Te bashkuar, dhe të organizuar udhëtojmë drejt stadiumit “Liman Gegaj” ne Malishevë.
Për detajet tjera do të informoheni me kohë.
#𝐊𝐅𝐃njedashurieperjetëshme
#𝐻𝐼𝑇𝐻𝐴𝑇 #𝔒𝔫𝔠𝔢𝔊𝔯𝔢𝔢𝔫𝔄𝔩𝔴𝔞𝔷𝔰𝔊𝔯𝔢𝔢𝔫

SHARE