Ta ndihmojme Leanin

Ta ndihmojme Leanin ??
I diagnostifikuar me Morbus Gaucher neuronopatik II
Këtij vogëlushit të vogël i duhet urgjentisht ndihma juaj financiare. Për momentin prindërit e tij gjenden në Turqi dhe vogëlushi ka nevojë të menjëhershme për terapi. Është shumë e vështirë ta shohësh fëmijën tënd në këtë gjendje kur e ke parasysh që të gjithë kemi fëmijë. Ju lutem ndihmojeni vogëlushin me aq sa keni mundësi. Në foto mund ta shihni edhe numrin e xhirollogarisë ku mund t’i dërgoni paratë. Faleminderit për mirëkuptim. Ju lutem shpërndajen këtë postim me miqtë tuaj..

Nje cent i yti nje jete me teper per nje engjell te Zotit.9