Sot u nda nga jeta Denis Gollubovci)

Njfotim.ka be vete familja Gollubovci

Postim

Familjar dhe miq tĂ« dashur😱

Sot u ndal së rrahuri zemra e birit tonë(Denis Gollubovci)
U shua një ëngjull qe aq shumë e donte jetën.
Denis biri im ike duke na lënë të pikëlluar përjetësisht.
Ike ti dhe le pas gjithë familjen farefisin shokë dhe miq me mijëra zemra të vrara shqipëtarësh qe u luten aq shumë për ty.
– [ ] (Vorrimi bĂ«het me dt: 31 .10 .2019 nĂ« ora 16:oo) nĂ« fshatin KorroticĂ« e epĂ«rme )
Dëshira ime si prind është qe ta përcjellim me dinjitet!
Lutemi qĂ« shpirti yt tĂ« pushojĂ« i qetĂ« nĂ« parajsĂ«đŸ™

SHARE