Sot shënohet përvjetori i 22 i rënjës heroike të Luan Haradianjt

Sot shënohet 22 vjetori I rënjës heroike të Luan Haradinajt njërit prej figurave më të shquara të luftës së lavdishme të UÇK-s. Luan Haradinaj, mbetet njeri nga shembujt më të mirë të luftës së UÇK-s, ai dha jetën për atëdhe në ballafqim me forcat serbe në kufrin shqipëtar.

Në shënim të këti përvjetori sot do të bëhën homazhe tek shtatorja e heroit në Deçan dhe ne Kompleksin Memorial,, Dëshmorët e Kombit ,, në Gllogjan, ku do të marrë pjesë edhe kryeministri I Kosovës Ramush Haradinaj.

Ndërsa sonte në Deçan, në shënim të përvjetorit të rënjës së Luan Haradinaj, mbahet nata finale e festivalit “Eshkë e Ndezur mbi Shkëlzen”