Iu dha lamtumira punonjësit të Komunës së Klinës, Bajrush Shala

Sot iu dha lamtumira e fundit Bajrush Shalës nga Klina.

I ndjeri vdiq dje pas një sëmundje të shkurtër dhe punonjës i komunës së Klinës, Bajrush Shalës nga fshati Ujmirë.

Bajrushi ka punuar mbi 40 vite në administratën e Komunës së Klinës, ku ka dhënë një kontribut të madh profesional