SOT, në KLINË u hap Viva Fresh Store

Ju mirëpresim në hapjen e re, me OFERTËN me ÇMIME më të lira në treg!

Viva Fresh Store do të vazhdoj shtrirjen e saj në çdo lagje dhe në çdo cep të Kosovës??

?Viva Fresh Store, Adresa: ”Rr. Abedin Rexhaj” Klinë

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj! Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira! Viva Fresh sh.p.k. menaxhon 40 qendra tregtare në 18 qytete: VFS 01 Ferizaj – Rruga “Dëshmorët e Kombit” VFS 02 Gjilan – Rruga e “Prishtinës” VFS 04 Prishtinë – Lagjia “Tophane” VFS 05 Prishtinë – Lagjia “Bregu i Diellit” VFS 06 Gjilan – Lagjia “Gavran” VFS 07 Prizren – Rruga e “Tiranës” VFS 08 Mitrovicë – Magjistralja Mitrovicë – Prishtinë, km.4 VFS 09 Prishtinë – Lagjia “Veternik ” VFS 10 Gjilan – Lagjia “Arbëria” VFS 11 Shtime – Rruga e “Tiranës” VFS 12 Viti – Rruga e “Tiranës” VFS 13 Kamenicë – Rruga “Muharrem Fejza” VFS 14 Lipjan – Rruga “Avdi Kelmendi” VFS 15 Therandë – Rruga “Dëshmorët e Kombit” VFS 16 Gjakovë – Rruga e “UÇK-së” VFS 17 Pejë – Rruga “Fusha e Pejës” VFS 18 Prishtinë – Rruga “Mehmet Gradica”, Lagjia “Bregu i Diellit ” VFS 19 Prishtinë – Rruga “B”, Lagjia e “Spitalit” VFS 20 Malishevë – Sheshi “Adem Jashari” VFS 21 Vushtrri – Rruga “Mic Sokoli” VFS 22 Prishtinë – Rruga “Lekë Dukagjini”, Lagjia “Dardani” VFS 23 Fushë Kosovë – Rruga “Nëna Terezë” VFS 25 Prishtinë – “Bulevardi Bill Klinton” B.ll IX-1 VFS 26 Prishtinë – Rruga “Nazim Gafurri” VFS 27 Prishtinë – Kroi i Bardhë, Lagjia “Dardani” VFS 28 Prizren – Rruga “Edi Durham” VFS 29 Fushë Kosova – Rruga “Dardani” VFS 30 Prishtinë – Rruga “27 Nëntori” VFS 32 Prizren – Rruga “Zahir Pajaziti” VFS 33 Ferizaj – Rruga “Ahmet Kaçiku” VFS 34 Prishtinë – Rruga “Ahmet Krasniqi”, Lagjia “Arberia” VFS 35 Prishtinë – Rruga “Deshmoret e kombit”, te Rrethi VFS 36 Prishtinë – Rruga “Vllezerit Fazliu” VFS 37 Ferizaj – Rruga e Gremes VFS 38 Ferizaj – Rruga “Naim Beka” VFS 39 Ferizaj – Rruga “Rexhep Bislimi” VFS 40 Kaçanik – Rruga Vëllezërit Çaka VFS 41 Rahovec – Rruga e “UÇK-së” VFS 42 Deçan – Rruga “Luan Haradinaj”

SHARE