4raste me COVID-19 sot në Klinë !

Gjatë ditës së sotme 153pacient të shëruar dhe 276 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, 4 prej tyre janë nga Klina !
Të prekuri në komunën tonë janë Klinë 3 kpuz 1

SHARE