Sindikata e Policisë kërkon pagën e 13-të për zyrtarët policorë

Sindikata e Policisë së Kosovës ka bërë një kërkesë në drejtim të ministrit të Brendshëm të Kosovës, Xhelal Sveçla si dhe Qeveria e Kosovës që zyrtarët policorë të shpërblehen këtë fundvit me një pagë mujore të 13-të.

Nga Sindikata e Policisë së Kosovës është thënë se zyrtarët policorë duhet shpërblyer në mënyrë që sado pak të ndihmohen , e që do të ishte një shpërblim për punën e tyre të jashtëzakonshme.

Tutje u tha se këtë kërkesë e arsyetojnë vetë punonjësit policore, pasi që janë bartësit kryesor për sigurinë e Kosovës.

SHARE