Shtabi emergjent i QKMF-së Klinës sot ishte ne vizitë ne Kampin Caritas Umbria ne Leskoc.

Shtabi emergjent i QKMF-së sot ishte ne vizitë ne Kampin Caritas Umbria ne Leskoc.
Për nevojat e stafit dhe familjeve te tyre te cilet ishin te izoluar ne karantine afer 30 ditë derguan nje sasi te barnave dhe mjeteve mbrojtèsë.
Z.Massimo Pergjegjesi i Caritasit na falenderoi per qasjen pozitive qe kemi pasur qe nga dita e pare e pandemisë.
Rasti i parë nè Kosove ishte në kete Kamp,por ata ishin shembulli me i mire i bashkepunimit me Institucionet shendetesore.
U dakorduam per mbeshtetje shendetesore gjatè dhe pas pandemise Covid 19.