ShSKUK: 232 pacientë në trajtim nga Covid-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës trajtim mjekësor po marrin 232 pacientë, 219 janë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë.

152 pacientë janë me oksigjeno-terapi, në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë 16 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive,77 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 16 pacientë

Klinika e Pediatrisë,10 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë,12 pacientë

Spitali i Prizrenit, 20 pacientë

Spitali i Pejës, 25 pacientë

Spitali i Gjakovës, 24 pacientë

Spitalit Mitrovicës,16 pacientë

Spitali i Ferizajt, 8 pacientë

Spitali i Gjilanit, 23 pacientë.

SHARE