Dardan Molliqaj ka marr 418 vota ne Pej

Rezultatet e votave të AAK’së dhe PSD’së në Pejë

Në Pejë janë numëruar 100 për qind e votave, e Gazeta Express ka siguruar rezultatet preliminare të koalicionit AAK-PSD në këtë komunë.

Sipas këtyre rezultateve, kandidati për kryeministër, Ramush Haradinaj ka marrë 10.402 vota në Pejë.

I dyti në listë, Visar Ymeri ka marrë vetëm 571 vota, ndërsa Shpend Ahmeti me numër 110 ka marrë 635 vota.  Dardan Molliqaj me numër 90 ka marr në Pejë 418 vota.
Ali Berisha, i cili ishte numër 29 ka marrë 4847 vota, ndërsa Bekë Berisha me numër 44 ka marrë 2274 vota.

Kandidati Gazmend Syla në këtë listë del që ka amrrë 3461 vota.

SHARE