Shoqata e Kombanjerëve në Klinë mbanë takimin e radhës

Shoqata e Kombanjerëve të Klinës mbajtur takimin e radhës për korrje – shirjet.

Në takim i pranishëm ishts dhe Drejtori i Bujqësisë në Klinë, Lorenc Marleku.

U diskutua që çmimi për korrje – shirje 130 euro për hektarë.

Me këtë rast ata morën mbështetjen e kryetarit të Klinës, Zenun Elezaj dhe të Policisë.

.