Gjakovë/ burri me aftësi të kufizuara sulmohet seksualisht nga dy burra të tjerë

Një mashkull me aftësi të kufizuara është ankuar në polici se dy meshkuj të tjerë e kanë sulmuar seksualisht.

Rasti ka ndodhur në Gjakovë, derisa dy të dyshuarit janë arrestuar dhe pastaj janë liruar me procedurë të rregullt.

Viktima është intervistuar në prezencën e mbrojtësit të viktimave dhe prindit të tij.
I NGJAJSHËM
TERRORIZOHET NJË FAMILJE EGJIPTASE NË PEJË“ Viktima mashkull kosovar (person me aftësi te kufizuara mendore) i shoqëruar nga vëllai i tij, ka raportuar se është sulmuar seksualisht nga dy të dyshuar meshkuj kosovarë.

Viktima është intervistuar në prezencën mbrojtësit të viktimave dhe prindit të tij. Të dyshuarit janë arrestuar dhe me vendim të prokurorit pas intervistimit lirohen në procedurë të rregullt.”, thuhet në raportin e policisë

SHARE