Dyvjeçari vuan nga leukemia, ka nevojë për ndihmën tuaj

Rion Gashi, vuan nga leukimia akute Lymphoblastic. Dyvjeçari ka nevojë urgjente për shërim në Turqi.

Trajtimi i vogëlushit kushton 110 mijë euro, prej të cilave 30 mijë janë siguruar nga Qeveria e Kosovës.

Shumë është e lartë dhe familja nuk ka mundësi ta sigurojë këtë shumë.

Njerëz të vullnetit të mirë ndihmën tuaj mund ta jepni në llogarinë bankare në emër të Zahide Gashit:

NLB IBAN: 17-01-01 8602 1444.65

SWIFT CODE: NLPR XK PR.

Apo duke kontaktuar edhe familjarët në numrin e telefonit: 049 118 968.