Heqja e vizave, në Klinë po mbyllen bizneset dhe po ikin punëtorët

Më 1 janar të këtij viti, Kosova fitoi liberalizimin e vizave.

Qytetarët e vendit tonë, po e shfrytëzojnë këtë të drejtë, por shqetësuese mbetet numri i madh i të rinjve që po shohin të ardhme në Evropë.

Kjo po vërehet edhe në qytetin e Klinës, ku bizneset kanë nisur të mbyllen, e disa të tjera kanë mbetur pa punëtorë.

Këtë e kanë treguar vet pronarët e biznesve për Klina.info