Shërohet nga Covidi-19, deputeti i LDK-së Fetah Rudi

“Pas 21 ditësh në përballje me Covidin-19, prej të cilave 16 në Klinikën Infektive në Prishtinë, sot jam liruar dhe jam shëruar nga Covid-19”. Kështu ka bërë të ditur deputeti i LDK-së Fetah Rudi.

Ai ka treguar se gjithë këto ditë, janë shoqëruar me pagjumësi, frymëmarrje të vështirësuar e kollitje të madhe.

Rudi ka falënderuar të gjithë ata që në forma të ndryshme i janë gjetur  gjatë kësaj faze dhe ka porositur të gjithë që të vendosin maskën, e të mbajnë higjienën.

Postimi i plotë i tij:

SHARE