Ambienti & Hidrodrini mposhtën 6:2 QKMF “Nënë Tereza” në finalen e futbollit që u organizua për festën e Pavarësisë

Sot është zhvillua finalja në turnirin e organizuar për 17 Shkurt në Klinë, nga Komuna e Klinës.

Loja u mbajt në palestrën “Adem Jashari”, ku u ballafaquan Ambienti & Hidrodrini Klinë me QKMF “Nënë Tereza” me rezultat 6 me 2.

Kujtojmë që nesër do të mbahet seancë solemne nga Komuna dhe një sërë aktivitetesh në 16 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.