Shemi & Motrat Duhani, lansojnë kengen me te re “A vjen ajo ditë”

Shemi & Motrat Duhani këto ditë kanë lansuar këngën e tyre të titulluar “A vjen ajo ditë”. Kënga duket se ka ecur mirë dhe është mirëpritur mjaft shumë nga publiku. Ajo po shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale.

SHARE