Rrahman Rama në PDK, Krasniqi: Faleminderit për besimin

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi ka preazantuar sot aderimin më të ri të PDK-së, gjeneralin Rrahman Rama.

Krasniqi, e ka falënderuar Ramën për besimin në PDK, duke thënë se ai është patriot i dëshmuar, i cili është i shquar për kontributin e tij shumëvjeçar për vendin kudo dhe kurdo që e ka kërkuar nevoja.