Hiqet flamuri amerikan në Prizren nga disa persona të panjohur

Ende nuk dihet arsyeja se pse ka ndodhur kjo, por pran kolegjit universitar UBT në Prizren flamuri amerikan është hequr nga persona të panjohur.

Kosova.info ka siguruar disa fotografi dhe sipas disa informacioneve, kjo ka ndodhur për shkak të mllefit pas vrasjes se gjeneralit iranian Qassem Solemani.

Ndryshe, një deklaratë kundër Amerikës e kishte dhe edhe një aktiviste, e cila i kishte quajtur kriminel amerikanët.

SHARE