Rrahja makabre e një të riu në Klinë, aktivizohet Prokuroria

Është raportuar një rrahje makabre të një të riu në Klinë. Menjëherë pas publikimit të videos ku tre persona shihen duke e rrahur një të ri, është aktivizuar Prokuroria Themelore në Pejë.

“Prokurori i shtetit ka autorizuar Policinë e Kosovës të merren me ketë rast” ka thënë zëdhënësi i Prokurorisë Themelore në Pejë, Shkodran Niçki

Pamje shokuese në Klinë, tre persona e rrahin dhe e fusin më zor në makinë një të ri
https://www.instagram.com/reel/CnhMg1JBl-D/?igshid=NDdhMjNiZDg=

https://www.instagram.com/reel/CnhMg1JBl-D/?igshid=Yzg5MTU1MDY=

SHARE