Rexhep Selimi: Shala e Lipjanit gati për fitore – Lëvizja Vetëvendosje më e mobilizuar së asnjëherë

Ish deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi, ka qëndruar sonte në fshatin Shalë, të komunës së Lipjanit.

Përmes disa fotografive të postuara nga Selimi, thuhet se Lëvizja Vetëvendosje më e mobilizuar se asnjëherë më parë.

Shala e Lipjanit gati për fitore.
Lëvizja Vetëvendosje më e mobilizuar së asnjeherë.
Urime Qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje në Lipjan për organizimin dhe mobilizimin për zgjedhjet e 6 Tetorit