QKMF “ Nënë Tereza” në Klinë pranoi donacion edhe një veture te re

Sot nga Unicef ju dha donacion QKMF” Nënë Tereza “ në Klinë nje Veture krejtesisht e re 2022 SUZUKI Vitara.

Veturen e pranoi Zv.Drejtori Dr.Gazmend Bojaj,Kryinfermierja Teuta Bacaj dhe Kordinatorja e programit Vizitat ne shtepi për Nëna dhe femijë Vlora Veselaj.

Vetura do te perdoret për programin e vizitavë ne shtepi për Nëna dhe femijë .
Falënderojmë UNICEF

SHARE