Komuna e Klinës në bashkëpunim me OVL UÇK-së do të rregullojnë disa varreza dhe trotuare !

Kryetari i OVL UCK-së në Klinë, Hajdin Balaj është takuar me kryetarin Zenun Elezaj, ku mori mbështetje për rregullimin e infrastruktures së varrezave të dëshmorëve në Grabanicë. Në këtë takim ishin edhe drejtorët Binak Syla dhe Ibër Elezaj ku edhe është bërë matja për rregullimin e varrezave,rregullimin e trotuareve me kubëza si dhe rregullimi i shkronjave të emrave të dëshmorëve nëpër varreza !/Klina.info/