Buxheti 2023/ Kurti sot në Gjakovë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, së bashku me Ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati dhe Ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, prezantojnë buxhetin për vitin 2023 para qytetarëve të Komunës së Gjakovës.

Në njoftimin dërguar medieve thuhet sy tubi do të mabhet në ora 15:00.

“Ftojmë të gjithë qytetarët e Komunës së