Menagjmenti i QKMF- së i Klinës vizituan ekipet mjekesore të QKMF-së ne Kufirin me malin e zi ne Kullë.

Menagjmenti i QKMF- së ne Klinë Drejtori Dr.Anton Shllaku dhe Udhëheqesi i Departmentit të M.F Dr.Gazmend Bojaj sot vizituan ekipet mjekesore të QKMF-së ne Kufirin me malin e zi ne Kullë.
Falenderuan personelin shendetesor dhe poashtu edhe ekipin e doganes dhe policisë per bashkepunimin qe kane me ne.
# Respekt😷😷👮‍♂️👮‍♀️🚓👨‍⚕️👩‍⚕️🚑😷😷

SHARE